18. september 2011

Fornebu

I går var det årlige(?) Storøya stuntet på Fornebu. Var med der for å få litt høyere merketall for min egen del, i og med at det vel dukker opp en B-lisens en gang i fremtiden. Nå har søndagen blitt avlyst etter litt konfrontering med yr.no og andre værguder, for å bruke Carsten sine ord. Ser ut til at yr hadde rett for en gangs skyld.

Lørdagen skapte i alle fall 197 fugler i nettet, noe som er et noe irriterende tall. Nå ble det riktignok mistet noen fugler underveis, både fra nett og poser, ca. 3 stykker tror jeg... Regner med at det ganske fort kommer en større summering på oaring bloggen, så gidder ikke skrive masse tekst.

Fast stuntgjest på Storøya
30 sekunder senere hadde den fargering!

På torsdagen fant Per og Geir en potensiell middelhavssteinskvett i områdene rundt Sentraldammen, den så vi ikke igjen i dag på den korte runden jeg og Per tok i disse områdene. Noen steinskvetter ble det jo, men noen hadde glemt å male stjerten.............
Frem med malingspannet!

Tidlig på dagen fløy det også over tre fugler, som godt kunne vært trelerker, men disse fløy svært høyt, kunne ikke lyden da, og husker den ikke sikkert nå. Men mye stemmer godt. Blir nok en av de som godt kunne vært, men ikke er bestemt.

Canon 7d + Sigma 150-500/Sigma 17-70

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar